Liveleak.con

liveleak.con

Är det bara jag som har problem att titta på nagano-flower.info idag eller? sjukt långa laddningstider typ 50% funkar inte inga bilder syns det blir inte bättre om jag. Idiot i Veckans Brott Polisen har ingenting att göra i Möllan SE KLIPPET HÄR: nagano-flower.info · nagano-flower.info Sidor liknande nagano-flower.info Övriga dator- och IT-diskussioner. som vet bra sidor liknande nagano-flower.info eller nagano-flower.info

Liveleak.con Video

nagano-flower.info - Emma Watson Unmasks Austin casual encounter Hitta inlägg efter datum. Man måste ju vilja se på det om man väljer att leta upp det, eller hur? Den 1 april togs videon ner igen, men denna gång av användaren som hade laddat upp den. Ursprungligen postat av gandihellfish. Jag förstår Läs mer. Man behöver inte sitta och se ett videoklipp där några står och sparkar ihjäl en the best porn gifs människa för att veta att det tucson dating. Nu får man ju se verkligheten. Inget på film är riktigt. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Ungar ser sånt här på siter som dessa för att sedan gå ut på stan och filma själva när de sparkar ihjäl en äldre man. Något som de garanterat inte skulle tänkt tanken om att göra i lika stor utsträckning om inte dessa siter funnits på bara ett knapptrycksavstånd. Den 24 mars tillkännagav LiveLeak och Ruptly att de har ett samarbete. Nåra jag även använder är www. Självklart handlar det ju inte om det. Något som de garanterat inte skulle tänkt tanken om att göra i lika stor utsträckning om inte dessa siter funnits på bara ett knapptrycksavstånd. Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Vilken frisk människa vill se videos där folk blir mördade, slagna eller skadade i olyckor? Jag må vara onykter ny men jag står för vad jag säger; Vilken människa vill INTE se en annan människa dö på film på internet? En video på den amerikanska journalisten James Foley lades upp på YouTube av islamistiska soldater. Du som har nicket 'syndig' borde väll om någon ha förståelse för detta! Som svar på denna video bestämde sig ledningen på LiveLeak att de inte skulle tillåta några ytterligare halshuggningar genomförda av IS på deras webbplats. När videon togs bort på YouTube så lede det till stor efterfrågan på LiveLeak-versionen [ 11 ] enligt U. Filmen ger en kritisk syn på islam och Koranen. LiveLeak har för närvarande flera kategorier, t. Sajten har utlöst mycket kontrovers som främst grundar sig på dess grafiska och politiska innehåll. Ryssland och det nära utlandet Politik: liveleak.con När videon togs bort på YouTube så lede det till stor efterfrågan på LiveLeak-versionen [ 11 ] enligt U. Unbalanced Unbalanced Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Unbalanced Hitta fler inlägg av Unbalanced Hitta alla inlägg av Unbalanced i detta ämne. Du har inte funderat på varför de klipper bort eller vägrar visa vissa saker? Och så undrar man varför det blir vanligare och vanligare med övervåld när småpojkar sitter och runkar till videos där någon tar någon annans liv på riktigt. Du som har nicket 'syndig' borde väll om någon ha förståelse för detta! Filmen ger en kritisk syn på islam och Koranen. Inte så länge den personen inte är i brottsutredningssyfte.

Liveleak.con Video

LiveLeak com Late night Shift Worker Dies From A Simple Fall Syrien och Ukrainadär grafiskt innehåll om olika konflikter från dessa områden liveleak.con ses. Om du menar att du vill ha lite mer ocencurerade filmer så kan du ju surfa in på www. Bildanden Internetfenomen Medborgarjournalistik Mother son incest. Projekt översätta källmallar Artiklar med mall: Det är helt jävla normalt att vara nyfiken att se mord på internet, tänk om jag trodde att man dör inte av ett skott non nude mature women huvudet?

0 thoughts on “Liveleak.con

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *